Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Gabriel Köteles a RK reality Vám ponúka na predaj rodinný dom s úžitkovou plochou 150m2, na rovinatom, slnečnom pozemku s rozlohou 879m2.

V prednej časti domu nájdeme: vstupnú halu, ktorá môže slúžiť aj ako obývacia izba, 3 nepriechodné izby, kuchyňu so špajzou, kúpeľňu a toaletu. Pred vchodom sa nachádza menšia vyvýšená terasa kde si budúci majiteľ môže vychutnať svoju rannú kávičku. V tejto časti domu boli vymenené plastové okná a plastové vchodové dvere. Kúrenie je riešené plynovým kotlom.

Dom je čiastočne podpivničený.

V zadnej (staršej) časti domu nájdeme dve miestnosti ,ktoré sú v pôvodnom stave , priestrannú garáž a komoru.

Pozemok je dostatočne veľký na záhradkárčenie a v záhradnej časti nájdeme aj pivnicu, ktorá je vhodná napríklad na uskladnenie zeleniny.

Túto nehnuteľnosť je možné financovať formou
h y p o t e k á r n e h o ú v e r u, s ktorým Vám v Invest  Real odborne poradíme, pomocou nášho h y p o t e k á r n e h o š p e c i a l i s t u.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
879 m2
Úžitková plocha:
150 m2
Zastavaná plocha:
200 m2
Podlahová plocha:
150 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Celková plocha:
879 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriel Köteles

Gabriel Köteles

Konateľ

  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti